Felsopakony Hivatalos Weboldala - kezdolap

napja van.

Polgárőrség

Felsőpakony Polgárőr Egyesület és Szomszédok Egymásért Mozgalom

Változások a Polgárőr Egyesület Felsőpakony Biztonságáért körében

Tájékoztatjuk a tisztelt lakosságot és valamennyi érintettet, hogy 2020.07.09-én az Egyesület tisztújító közgyűlést tartott, mely keretében új tisztségviselőket választottunk. Az új vezetőség tagjai: Janocha Gábor elnök, Papp Norbert elnökhelyettes és Rap Zoltán elnökségi tag. Felsőpakony közbiztonságának megtartása, a bűn- és balesetmegelőzés, valamint a közrend fenntartásának érdekében a polgárőrség változatlan elkötelezettséggel, de új lendülettel szolgálja településünket. Egyesületünk stratégiai partnere az önkormányzatnak, valamint a rendőrségnek feladatai ellátása során szoros együttműködésben a körzeti megbízottal. A polgárőrség tevékenységét törvény szabályozza, tagjait a közfeladatot ellátó személyeknek járó kiemelt védelem illeti meg.

 

Ha szeretne a közvetlen lakó- és szociális környezetének értéket adó önkéntes munkát végezni, lépjen be a polgárőrségbe, várjuk jelentkezését!

Ha hisz az önkéntes munka értékteremtő erejében, a példamutatásban, a közösségi összetartásban és szeretne tenni

  • a bűnmegelőzésért,
  • a biztonságosabb közlekedésért,
  • a gyermekek és fiatalok védelméért,
  • a kiszolgáltatott helyzetben lévő emberek támogatásáért,
  • a környezetvédelemért,
  • a katasztrófa helyzetek elhárításáért,
  • valamint a kiegyensúlyozott közbiztonság fenntartásáért,

akkor jelentkezzen polgárőrnek!

Bármilyen felmerülő kérés vagy kérdés esetén, illetve a belépéssel kapcsolatban keresse bizalommal egyesületünk elnökét, Janocha Gábort a 36-30/574-8633, vagy elnökhelyettesét, Papp Norbertet a 36-70/289-0849 számon.

Kérjük, támogassa egyesületünket bármilyen lehetséges formában feladatainak ellátásában, illetve a bővítés és megújulás érdekében.

A közeljövőben további fórumokon fogjuk a tisztelt lakosságot tájékoztatni egyesületünk munkájáról, törekvéseiről és terveiről.

A Polgárőrség elérhetősége:
36-20/382-9011
polgarorseg@felsopakony.hu