Felsopakony Hivatalos Weboldala - kezdolap

napja van.

Hírek

Önkormányzat
2021-02-15 14:46:00 Végh Béla Antal

A Magyar Posta megkeresésére az alábbiakról tájékoztatjuk Önöket

Tisztelt Ingatlan-tulajdonosok!

A házszámmal vagy levélszekrénnyel nem rendelkező ingatlanok esetében, a küldemények pontos és biztonságos célba érésének érdekében, a Posta szórólapokkal jelzi az ingatlan használója, tulajdonosa felé a házszám vagy levélszekrény hiányát. Kérjük Önöket, tegyenek eleget a felhívásban és a helyi rendeletben foglalt kötelezettségeiknek.

 

Felsőpakony Nagyközség Önkormányzat Képviselő-testületének a közterületek elnevezéséről, valamint az elnevezés megváltoztatására irányuló kezdeményezés és a házszám-megállapítás szabályairól szóló 7/2014. (X. 3.) önkormányzati rendeletének hatályos rendelkezései szerint az ingatlan használója, tulajdonosa köteles az ingatlant a megfelelő házszámtáblával ellátni.

A házszámtáblát az utcáról jól látható módon, a házfalra vagy az ingatlan utcafronti kerítésére kell elhelyezni.

A küldemények pontos célba érése közös érdekünk, ezért arra kérjük, hogy szíveskedjenek az ingatlanon a házszám és a levélszekrény kihelyezéséről gondoskodni.


A házszámtáblák megfelelő kihelyezése többek között azért is kiemelten fontos érdeke mindannyiunknak, hogy megkönnyítse és meggyorsítsa a Postán kívül az Országos Mentőszolgálat, a Tűzoltóság, a Rendőrség valamint a különféle szolgáltatók számára a tájékozódást.

Együttműködésüket köszönjük.

Felsőpakony Nagyközség Önkormányzata/Felsőpakonyi Polgármesteri Hivatal

vissza